I denne udgave af PLAkaten kan du læse om:

  • Gå-hjem møder
  • Lønstigning for sekretærer pr. 1. oktober 2017
  • Ledelsesrådgivning
  • Varsling af juleferie
  • Netværksmøder med deltagelse fra PLA

Gå-hjem møder om personaleledelse

Husk, at vi afholder gå- hjem møder fra kl.  17-19 i Silkeborg den 24.oktober 2017, Kolding den 2. november 2017, Aalborg den 18. januar 2018 og Slagelse den 25. januar 2018.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig på tba.plo@dadl.dk


Lønstigning for sekretærer pr. 1. oktober 2017
Reguleringen af lønnen for sekretærer er lavere end forventet, og derfor skal lægesekretærernes løn reguleres med 0,29 % pr. 1. oktober 2017.

På PLA´s hjemmeside kan du finde en opdateret løntabel.


Ledelsesrådgivning
PLA tilbyder nu telefonisk ledelsesrådgivning. Du har mulighed for at tale med chefkonsulent Ulrik Lange fra konsulentfirmaet Cubion. Ulrik Lange er uddannet læge, og har i mange år arbejdet med ledelsesrådgivning og lederudvikling i almen praksis, og har således et godt kendskab til vilkårene og udfordringerne. Rådgivningen visiteres af PLA.

Læs mere om tilbuddet her.

 

Varsling af juleferie
Hvis du ønsker, at dit personale skal afholde ferie mellem jul og nytår, skal ferien varsles med en måneds varsel til afholdelse.

Så hvis praksis har lukket mellem 27.december- 29. december 2017, skal dine medarbejdere senest have varslet ferie den 27. november 2017.

 

Netværksmøder med oplægsholder fra PLA
Indgår du i en gruppe af læger, der jævnligt mødes, eller har du lyst til at samle en række kolleger til et netværksmøde, har du mulighed for at få en af PLA’s jurister til at komme ud i din praksis og lave et oplæg om et arbejdsretligt emne.

Et typisk møde vil ligge i tidsrummet kl. 16-20, og være af et par timers varighed. Oplægget vil normalt være på én times tid, og herefter vil der den anden time være tid til mere uformelle spørgsmål og drøftelser.

Der skal som minimum være 10 deltagere.

I kan enten selv sende konkrete spørgsmål eller emner, som I gerne vil have drøftet, men emnerne kunne også være opsigelse af personale, den svære samtale eller sygemeldt personale.

Hvis du er interesseret, så kontakt PLA på pla@dadl.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktiserende Lægers
Arbejdsgiverforening

Kristianiagade 12
2100 København Ø
Tlf.: 3544 8400
E-mail: pla@dadl.dk


Åben for henvendelser

Mandag til torsdag: kl. 09:00 - 16:00
Fredag: kl. 09:00 - 15-00

Nyhedsbrev

Tilmeld dig PLA's nyhedsmail, så du automatisk får besked, når der er nyt fra PLA.

Dudal Webdesign